SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundGrindhaug på kampdag: – Vi er knappe favoritter mot Brann

Grindhaug på kampdag: – Vi er knappe favoritter mot Brann

Nøyaktig 12 timer før kampen mellom FKH og Brann blåses i gang på Haugesund Stadion slår FKH-trener Jostein Grindhaug av en prat på telefon med Radio 102.

Han har nettopp «levert på skuel», og har noen timer hjemme på Åkra før han setter kursen mot Haugesund.

– Jeg kjente på nervøsiteten, sitringen og spenningen før seriestart i går kveld. Det er de følelsene som preger meg nå, sier Grindhaug.

Da den første Eliteserierunden i 2020 ble sparket i gang kl. 18.00 tirsdag kveld, var FKH-treneren opptatt med jenter 13-trening på Åkra, men fulgte litt med på mobilen. Kampen mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga fikk han imidlertid sett på TV. Oppsummeringen av kampene på kvelden droppet han.

– Nei, det orka eg’kje. Det blei for seint.

 

Beskylder ekspertene for venstrehåndsarbeid

Han har imidlertid fått med seg nok til å kalle Bodø Glimt for «en mulig tittelutfordrer», laget som FKH spiller en tøff bortekamp mot i neste serierunde, allerede førstkommende søndag.

Grindhaug beskylder dessuten fotballeksperter, som blant annet har tippet FKH på bronseplass, for å slurve med analysene som backer opp det de skal mene.

– En må kunne analysere og sette seg inn i det. Jeg syns det blir litt for mye venstrehåndsarbeid fra disse ekspertene, sier Grinhaug.

Han er imidlertid glad for at det kommer utspill som skaper engasjement.

 

– Knappe favoritter mot Brann

Når det gjelder kampen mot Brann, som altså skal blåses i gang under 12 timer etter at FKH-treneren straks legger på telefonen med lokalradioen, mener Grindhaug at FKH må kunne kalles for knappe favoritter.

– Brann blir bra, og kommer til å ende blant de fire-fem beste til slutt. Men det er gunstig for oss å treffe dem nå, før de får satt laget.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no