SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundGrindhaug: – Forståelig at Horneland-retur tas opp

Grindhaug: – Forståelig at Horneland-retur tas opp

Jostein Grindhaug er klar på at det kun kan gå oppover med FKH. – Vi kan ikke bli dårligere enn nå, sier Grindhaug, som ikke tar nevneverdig skade av at enkelte mener hans posisjon som hovedtrener bør overtas av Eirik Horneland.

– Jeg tenker ikke på sånne ting, helt seriøst. Men jeg forstår det. Du har en trener som har vært her, kjenner klubben og som er fri. Og så har du en trener som ikke oppnår resultater. Da er det slike prosesser som går, det har jeg full forståelse for, sier Grindhaug.

Han er imidlertid topp motivert til å snu FKHs dårlige trend selv, og tilbakeviser, som i Haugesunds Avis tidligere i uken, at han er demotivert og sliten.

Også TV2s fotballekspert Jesper Mathisen forstår at enkelte tar opp spørsmålet om Eirik Horneland.

– Det kommer uansett an på hvor mange broer som brentes da han dro til Rosenborg. Men jeg tror det ville vært en god løsning for FKH, sier Mathisen, som ikke deler enkeltes inntrykk av at Jostein Grindhaug fremstår demotivert og sliten.

– Oppgitt, ja! Men sliten og demotivert? Nei, nei, nei! Jeg tror oppturen for FKH kommer snart. Særlig med Ibrahima Wadji tilbake igjen på spissplass. Jeg er spent på formen hans, men han bør rett inn på laget mot Rosenborg.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no