SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundGauseth om FKH: – For dårlige for Eliteserien

Gauseth om FKH: – For dårlige for Eliteserien

FKH er en klokkeklar nedrykkskandidat, mener Eurosports fotballekspert Christian Andreas Gauseth.

Med fire strake tap i sesonginnledningen er FKH Eliteseriens dårligste lag. Lørdag venter ligaens nest beste på SR-Bank Arena i Stavanger.

– Selvfølgelig kan FKH rykke ned. Det ville vært useriøst av meg å svare nei på det. Dette er et lag som, per nå, ikke er godt nok til å spille i Eliteserien, sier Gauseth.

Lørdag venter Viking borte i Stavanger. Siddisene står med tre seire og ett tap på sine fire første kamper og ligger nest øverst på tabellen.

– Dette er jo et lokalderby som ofte lever sitt eget liv, men la oss være ærlige; her er Viking store favoritter, presiserer Gauseth.

Sist FKH vant en fotballkamp i Eliteserien var 17. oktober i 2021. Da ble Mjøndalen ble nedsablet og sendt hjem med et 7-0-tap i sekken.

Gauseth ble byttet ut på stillingen 4-0.

– Jeg har vonde minner fra Haugesund men kjenner flere av spillerne, og liker både klubben og ikke minst Jostein (Grindhaug). De har spillere som kan gjøre en forskjell på vei tilbake, og jeg ser ikke bort fra at dette kan snu for FKH, men jeg blir sjokkert om det snur nå til helga.

Lokaloppgjøret mellom Viking og FKH skulle egentlig spilles 31. juli, men ble nylig fremskyndet til 30. april, både fordi Viking tapte semifinalen i cupen og på grunn av deres europacupdeltakelse i sommer.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no