SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundGauseth: – Blir veldig overrasket om Svendsen slår til i FKH

Gauseth: – Blir veldig overrasket om Svendsen slår til i FKH

Eurosports fotballekspert Christian Gauseth har liten tro på at Moldes stortalent Tobias Svendsen passer inn i FK Haugesunds spillestil. I Haugesunds Avis sier både spilleren selv, og trener Eirik Horneland, seg uenige.

– Mitt spørsmål er egentlig om Tobias Svendsen er voksen nok til å spille for FK Haugesund. Der stilles det helt andre krav enn for å spille for andre lag. Så er det morsomt at han selv mener han passer inn, og jeg håper jo at Horneland har bedre kontroll på hva han driver med enn meg som sitter i Oslo og leser aviser og ser fotballkamper. Jeg håper jeg tar feil, men det vil overraske meg veldig om Svendsen slår til i Haugesund, sier Gauseth.

Skepsisen ble først ytret under Eurosports Deadline Day-sending på onsdag. Der sa Gauseth også at bronseplasserte FKH neppe kommer til å klare å gå hele veien å ta gull i Eliteserien. Dersom det skjer kommer han vestover med to kasser sjampanje.

– Det står jeg for. Dersom FKH skulle gå hen å ta hjem gullet, så er vel litt sjampanje det minste jeg kan bidra med.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no