SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– FKH vs Rosenborg er viktigere enn Grindhaug vs Horneland

– FKH vs Rosenborg er viktigere enn Grindhaug vs Horneland

Enkelte FKH-supportere varsler pipekonsert og et eget banner til Rosenborgtrenerne Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland på Haugesund Stadion. FKHs assistenttrener Sebastian Brydegaard er mer opptatt av støtten hjemmelaget kan vente seg.

– Jeg håper våre gutter får en god mottakelse. Det er det som betyr noe for meg. Vi trenger god support for å slå Rosenborg, og jeg syns publikum har vært fantastiske i år, uten at vi har betalt noe særlig tilbake på hjemmebane. Dette er en god anledning, sier Brydegaard.

Dansken «rykket opp» og ble assistenttrener da Horneland og Emberland dro til Trondheim i vinter. I fjor var han akademisjef, og har kun gode ord å si om de to som trener søndagens motstander.

– De er gode trenere og gode gutter. Jeg lot meg imponere av det de fikk til i 2018, og vi prater når vi sees og sender noen meldinger fram og tilbake innimellom. Vi i FKH har et godt forhold til dem. Kampen på søndag handler mer om at FKH møter Rosenborg enn at Jostein Grindhaug møter Eirik Horneland.

Rosenborg tapte forøvrig 4-1 hjemme mot PSV i Europaligaen i går kveld, og kan komme til Haugesund med revansjelyst både fra den kampen, og fra 2-0-tapet for FKH på Lerkendal 16. mai.

I innslaget over hører du hvordan Brydegaard tenkte da han ble tilbudt jobben som assistenttrener i vinter, hans oppsummering av FKHs innholdsrike sesong til nå, og ikke minst hvorfor han tror FKH tar flere poeng borte enn hjemme.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no