SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundFKH spanderer neste sesong på årets sesongkortkjøpere

FKH spanderer neste sesong på årets sesongkortkjøpere

– En selvfølge. Vi har ikke levert varene vi har tatt betalt for.

Det sier daglig leder John Harald Log i FK Haugesund. Denne uken gikk klubben ut med tre forskjellige tilbud til de som har kjøpt sesongkort for 2020-sesongen.

De har fått valget mellom å få refundert pengene for årets sesongkort, overføre det til neste års sesong, eller sistnevnte alternativ + navnet sitt på setet for kr 1000.-

Dette betyr jo at dere trolig sier fra dere viktige inntekter fra sesongkortsalg for neste sesong?

– Ja, men vi har trofaste supportere. Det har ikke vært mye klaging, og vi ønsker å gi noe ekstra tilbake. Noen har ikke engang blitt trukket ut på sesongkortet sitt til å få gå på kamp, andre har måttet betale mye for en kamp eller to. Det er dermed ingen garanti for at folk faktisk ville kjøpt sesongkort for neste år når vi ikke har levert varene vi har tatt betalt for i år. Derfor syns vi det er rett å rimelig å overføre sesongkortene til neste år, sier Log.

 

Taper penger på økt antall tilskuere

Onsdag kom nyheten om at antall tilskuere utendørs kan økes fra 200 til 600 fra 12. oktober. Det er en snau uke før FKHs neste hjemmekamp mot Sarpsborg 08 den 18. oktober.

Log lover å ha på plass løsningene som gjør at 600 supportere skal få se den kampen på Haugesund Stadion, men avviser at FKH tjener penger på det. Snarere tvert imot.

– Det koster mer. Vi må engasjere flere folk og vakter på kampdag. Vi vet ikke helt hvordan vi skal løse det med de tre forskjellige kohortene med 200 i hver, men det finner vi en løsning på innen den kampen, sier Log.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no