SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundFeirer 10 år som FKH-speaker

Feirer 10 år som FKH-speaker

Tore Risanger tok over som speaker på FKH-kampene i cupfinaleåret 2007. Han har ikke gått glipp av en eneste kamp på sine første 10 år. Nå har han øvd på uttalen av de polske navnene i troppen til Lech Poznan, og har finpusset engelsken til torsdagens kamp i Europa League-kvaliken.

– Det går greit å ta det på engelsk og si «substitution» istedet for «bytte» og så videre, sier Risanger, som har mange fotballturer til England både bak seg og foran seg.

En av Risangers kampsaker er at folk må komme seg opp av sofaen og til stadion for å oppleve kampene live. Det er noe han føler spesielt sterkt for å presisere når FKH spiller Europacup.

– Det er altså bare 4 lag som har kvalifisert seg for Europacupspill i år, og FKH er ett av dem. Det skal vi være stolte av og støtte opp under. Europacupspill kommer ikke rekende på ei fjøl, så folk må komme seg på kamp. Jeg tror dessuten FKH vinner 2-1 mot polakkene sier Risanger.

Da han gjestet Radio 102 torsdag morgen fikk vi også vite at han har fått en god del klager på sin «speakring» i Eliteserien opp gjennom årene. Risanger, som mener det må være lov å lage litt liv og røre, tar det med knusende ro.

– Det er flere supporterklubber som har klaget til NFF på forskjellige ting, men man må jo kunne ha det litt gøy!

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no