SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundInnkasserer 800 000 kroner ved utsolgt cupfinalefest

Innkasserer 800 000 kroner ved utsolgt cupfinalefest

1500 billetter til FK Haugesunds cupfinalefest legges ut for salg torsdag formiddag. Blir det utsolgt får klubben inn 800 000 kroner bare i inngangsbilletter. Daglig leder John Harald Log forsvarer prisene FKH har landet på.

– Det koster å lage fest i Oslo en helg i julebordsesongen.

 

Regnestykket

Røverstaden tar totalt 1500 personer. 750 får plass i hovedlokalet der cupfinaleshowet skal foregå. 750 må nøye seg med andre deler av lokalet, der showet vises på skjermer.

Billettene koster henholdsvis kr 685,- og kr 380,- per snute. Eventuell mat og drikke må en sørge for selv. Totalt betyr det billettinntekter på kr 798 750,- dersom det blir utsolgt. Selger FKH også 750 billetter til kr 100,- på arrangementet i samme lokale på dagtid, får de inn ytterligere kr 75 000,- i billettinntekter.

Selv om artister og konferansier stiller opp uten honorar, som konferansier Øyvind Fjeldheim tirsdag ble sitert på i Haugesunds Avis, har FKH trolig utgifter til reise og opphold for disse. I tillegg kommer leie av lokalet, samt andre ting som for eksempel vakthold.

– Billettprisene er med alle avgifter, så det blir ikke så mye til oss. Men lokalet koster penger, det koster å få et sentralt lokale i Oslo i julebordstider. En må ha et større vakthold enn ved andre arrangementer, da dette defineres som et risikoarrangement. I tillegg kommer alt av ting som en skal ha med til Oslo, med rigging og det hele. Når en da ikke har flere billetter å selge enn 1500 er det begrenset hva en får inn, i forhold til kostnaden ved å arrangere, sier daglig leder John Harald Log i FKH.

 

Vurderte Spektrum

Før Viking flyttet sin fest inn i Oslo Spektrum vurderte FKH selv å booke hovedstadens ultimate storstue med plass til 8000. Det ble imidlertid raskt avskrevet som gambling.

– For en klubb som oss så ville det vært en for høy risiko. En svir av en million bare for nøkkelen, før en har kommet i gang med noe som helst, sier Log.

 

Oppgradert tatovering på venstre arm

FKHs nyansatte daglige leder hadde knapt fått seg nøkkelkort til Haugesund Stadion før han skulle i gang med å arrangere cupfinale. I 2007 lusket han ifølge seg selv rundt fortauskantene ved Saras Telt, som ansvarlig familiefar med restriksjoner.

På venstrearmen har han en tatovering med årstallet «2007» på, samt FKHs logo. Nå har han også fått skriblet «2019» inn i huden like ved klubbens emblem.

– Det blir en fantastisk cupfinalehelg. Dette er året vi skal gjøre det.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no