SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundEurosport-ekspert står for bronsetipset

Eurosport-ekspert står for bronsetipset

Joacim Jonsson er mer enn enig med Jostein Grindhaug i at FKH leverte en flau forestilling mot Brann onsdag kveld. Eurosport-eksperten står likevel for sitt forhåndstips om at FKH kan være gode nok til å slåss om medalje til slutt.

– Det er ingen grunn til å endre det enda, men det FKH leverte mot Brann var ekstremt skuffende. De skapte absolutt ingenting, og kan ikke være bekjente av den prestasjonen, sier Jonsson.

Han forventer et helt annet FKH-lag borte mot Bodø Glimt søndag, og tror spillerne kan ha trengt en vekker og en påminnelse om at ingenting kommer av seg selv.

– Jeg synes kampen på søndag er veldig vanskelig å spå, men tror Bodø Glimt kommer til å styre spillet, noe som kan passe FKH bra.

Joacim Jonsson i aksjon i rettighetshaver Eurosports egen podcast «Indre Bane».

(Foto: Eurosport.no)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no