SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Det gikk hardt inn på meg da jeg innså at jeg hadde sviktet FKH

– Det gikk hardt inn på meg da jeg innså at jeg hadde sviktet FKH

At Kevin Martin Krygård nå forbereder seg til kamp mot selveste PSV Eindhoven i Europa League var, ifølge ham selv, et utenkelig scenario i mai. Da var Krygård en 18-åring som ville få med seg det meste, og løy til FKH for å dra på russetreff i Kongeparken.

Siden han ble degradert til rekruttlaget og tok opp hansken, har det meste bare gått oppover.

– Jeg har tatt enormt mye lærdom av det som skjedde. Når man går bak ryggen på trenerne, etter at de viste meg at de hadde troen på meg i vinter, det er noe jeg ikke vil stå for. Det gikk hardt inn på meg da jeg innså konsekvensene. Da jeg gikk på rekruttlagstrening tenkte jeg at nå har jeg en lang vei å gå. Det er egentlig et utenkelig scenario at jeg sitter her i dag, og jeg syns det står litt respekt av det også, sier 19-åringen ærlig.

Krygård vet godt at FKHs mange skader og suspensjoner er en vesentlig årsak til at han har spilt så mye som han har gjort i det siste.

– Sånn er fotballen. Man må gripe sjansen når man har den, og gjøre det vanskelig for trenerne å sette meg ut igjen.

 

– Det gikk litt til hodet på meg

Krygård snakker åpent og ærlig om det som han selv beskriver som nedturene i karrieren til nå. Han skrev proffkontrakt med FKH allerede som 15-åring, og innrømmer at mye skryt og spådommer om en stor karriere ble litt mye.

– Det kom en periode der jeg var skadet, spilte en del på toerlaget, presterte ikke allverden men levde litt på at jeg hadde proffkontrakt og skulle bli god. For en ung spiller som ikke møter så mye motgang før jeg fikk proffkontrakt og var på landslaget, så var det tøft da jeg var ute et halvt år med skade og det gikk litt imot. Så fikk jeg en boost igjen det siste halvåret før jeg signerte ny kontrakt i 2017, sier Krygård, som nå har signert ut 2022 med FKH.

Det er han godt fornøyd med, og avviser at FKH var raskt ute med signeringspennen på grunn av prestasjonene mot Sturm Graz og mot Stabæk.

– Forhandlingene var i gang før disse kampene, men det er godt å få det i havn. Nå ser jeg fram til å utvikle meg i FKH, som er en klubb man kan komme videre fra til større klubber dersom man gjør det bra.

Krygård drømmer om å spille for favorittklubben Manchester United i fremtiden.

 

Hadde fokus på skuddteknikken

Under oppvarmingen før bortekampen mot Sturm Graz i Østerrike trente Krygård på hvordan han skulle skyte dersom han kom i skuddposisjon fra sin høyre indreløperrolle. Da satt den ikke like godt som det kremmerhuset han leverte i kampens hete. Da ballen ble lagt tilbake av Bruno Leite fikk han tid til å tenke.

– Jeg måtte gå for strak vrist og mye kraft, så det var deilig at den gikk i mål. Jeg innrømmet vel selv etter kampen også at det ikke var min beste kamp opp til det øyeblikket. Det var deilig å få en liten spillemessig revansj med den scoringen.

 

«Fotballspilleren» Kevin Martin Krygård

Han gikk på kort tid fra å være et kjent fotballnavn i Haugesund, til å bli hele Norges «softismann.» Det er han nå ferdig med, og håper folk vil fokusere på fotballferdighetene framover.

– Men jeg skjønner jo at det blir ei greie av det. Først og fremst er det fint å gi litt tilbake til familien Kinn, sier Krygård, og tenker på PR-en driverne av Shell-stasjonen på Haukås har fått den siste uken.

Nå ser fotballspilleren Kevin Martin Krygård fram til å entre et fullsatt Haugesund Stadion rett før kl. 19.00 torsdag kveld. Da skal han spille mot stjerner han har styrt på FIFA på Playstation tidligere.

– Vi gleder oss noe helt enormt, og kommer til å gjøre som Jostein (Grindhaug) og Sebastian (Brydegaard) sier. Vi skal nyte øyeblikket. Hjemme på Haugesund Stadion vet man dessuten aldri hva vi kan klare. Jeg tror vi har gode sjanser, sier 19-åringen.

 

 

FK Haugesund – PSV Eindhoven kan du både se på h-avis.no og høre på Radio 102 torsdag kveld.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no