SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundDennis Horneland har fokus på seg selv: – Det har vært kaos!

Dennis Horneland har fokus på seg selv: – Det har vært kaos!

Samme dag som pappa Eirik Horneland var overalt i alle riksmedier, signerte 17 år gamle Dennis Horneland proffkontrakt med FKH. En stor dag for midstoppertalentet.

– Det var en fin torsdag. FKH er klubben i mitt hjerte og nå signerer jeg proffkontrakt i en alder av 17 år. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen med gutta på mandag, sier Horneland, som har prøvd å holde alle spekulasjoner og bråk rundt faren sin litt på avstand.

– Det har vært mye støy og kaos, spesielt i media. Jeg tror det er best for meg å fokusere på meg selv.

 

Gunnarshaug tilbake

19 år gamle Kristoffer Gunnarshaug signerte også for FKH denne uken, etter å ha spilt siste halvdel av 2018-sesongen for Lysekloster i 3. divisjon. Han er strålende fornøyd med å være tilbake i Haugesund.

– Ja, hvem vil vel ikke signere for FKH? Jeg har utviklet meg mye på de månedene jeg har vært i Bergen, både som spiller og person, og har fått en litt annen rolle enn jeg hadde sist jeg var i FKH. Det har vært lærerikt å spille fast på et A-lag, og å være en viktig brikke.

Både Horneland og Gunnarshaug har spilt cupkamp for FKH. Begge har sittet på benken i Eliteserien, men ikke fått innhopp. Nå har begge et mål om spilletid i Eliteserien i 2019, men får tøff konkurranse. Gunnarshaug skal prøve å ta plassen på sentral midtbane fra enten Joakim Våge Nilsen eller Sondre Tronstad, som begge leverte strålende i 2018. På Hornelands midstopperplass er det Fredrik Pallesen Knudsen og Ben Karamoko som trolig står først i køen, etter at Vegard Skjerve har lagt opp.

– Det blir spennende. Konkurransen er hard, men det er bare kjekt, sier Gunnarshaug.

 

Stille fra Italia

Dennis Horneland var som kjent i Italia i høst, på prøvespill i Serie A-klubben Chievo. Der har han foreløpig ikke hørt noe mer.

– Vi var tre spillere som viste oss fram, men jeg tror ikke de har valgt noen enda. Jeg er uansett veldig fornøyd med å ha signert for FKH, sier 17-åringen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no