SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundDe ti første som får gå på kamp på onsdag er klare

De ti første som får gå på kamp på onsdag er klare

200 sesongkortholdere slipper inn på Haugesund stadion onsdag for å se FKHs sesongåpning mot Brann. De ti første ble trukket live på Radio 102 i dag.

 

Daglig leder i FKH, John Harald Log og privatmarked- og billettansvarlig, Kjell Åge Kallevik, hadde tilfeldig trekning blant sesongkortholdere på Radio 102 i dag.

De har hatt helgen på seg på å planlegge hvordan de skulle organisere hvem som skulle bli blant de 200 som får tilbud om plass på stadion.

-Du vet at du ikke gjør alle fornøyde uansett. Det skjønte jeg jo tidlig, da vi fikk beskjeden cirka kvart på syv under fredagstacoen før helgen begynte. Vi må bare prøve å sørge for at flest mulig får muligheten til å gå på denne kampen, det blir jo kanskje den mest spesielle kampen noensinne på Haugesund stadion etter det vi har vært gjennom nå, sier Log.

Han forklarer at de prøver å sørge for at alle billettkategoriene blant sesongkort er med i trekningen, som bedrifter, private og Maakeberget.

 

Hør intervju og trekning over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no