SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Christian kan spille i fire år til

– Christian kan spille i fire år til

Torsdag kom nyheten alle FKH-fans har ventet på. Christian Grindheim vender tilbake, 13 år etter at han forlot klubben i 2004. 34-åringen har signert en 2+2-årskontrakt. I utgangspunktet 2 år som spiller, før han fra 2020 går inn i en trenerrolle i utviklingsavdelingen. Uten at det er skrevet i stein.

– Det er godt mulig at Christian spiller i fire år til. Det avhenger både av prestasjonene og kroppen hans. Men han er også sugen på å begynne på et trenerløp, sier leder A-lag Jostein Grindhaug i FKH.

FKH-trener Eirik Horneland er også glad for at Grindheim-overgangen er i boks, og ser fram til å ha 34-åringen i troppen i 2018.

Han innehar mye av den stilen vi ønsker å ha i FKH. Han har en passion for å vinne fotballkamper og kommer til å skli godt inn i vårt lag. Han er også en god referansespiller for de unge spillerne vi har i troppen nå, sier Horneland.

Hør mer fra både Horneland og Grindhaug i innslaget over. Christian Grindheim selv besvarte ikke Radio 102s henvendelser torsdag.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no