SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundBlir voksen i penthouse-leilighet midt i Stockholm sentrum

Blir voksen i penthouse-leilighet midt i Stockholm sentrum

Per Kristian Worre Bråtveit er åpen og ærlig om det meste. 22-åringen har forsovet seg til kamp i Eliteserien, skadet seg ved å brenne fingrene på et glovarmt stekebrett og vært involvert i disiplinærsaker i FKH. Det må det bli slutt på etter overgangen til Djurgården.

– Ja, jeg har hatt slike småsaker på meg hele veien. Det har gått bra, men skjer det noe nå så får jeg vel beskjed om at jeg er ferdig, sier Bråtveit på spørsmål om han nå må bli «skikkelig voksen.»

Djurgårdens nye keeper har selvironi på disse tingene, og takker keepertrener Espen Skistad for at han nå kan ta steget fra FKH til Djurgården.

– Han har virkelig passet på meg og vært som en far nummer to for meg. Han har en stor del av æren for at jeg kan ta dette steget.

Bråtveit har forlengst snakket med en annen haugesunder som har stått i mål for Djurgården. Kenneth Høie ble like godt igjen i Stockholm og er i dag bilselger.

– Han har gitt med noen gode råd. Supporterkulturen i Sverige er ganske annerledes enn i Norge. Blant annet må jeg være veldig forsiktig med hva jeg ytrer i sosiale medier. Her hjemme kunne jeg skrevet «deilig å slå Viking», men i Sverige kan jeg kun snakke om eget lag. Ellers kan det komme drapstrusler, sier Bråtveit.

Han har gjennom klubben fått en god deal på en penthouse-leilighet midt i Stockholm sentrum, som står klar når Bråtveit den 6. januar flytter til Sverige. Med i flyttelasset tar 22-åringen med seg store ambisjoner.

– På kort sikt skal jeg kapre keeperplassen og vise at jeg kan prestere i Allsvenskan. Så vet jeg at Djurgården baserer inntjeningen sin på spillersalg, og de hindrer meg ikke dersom større klubber kommer på banen. Målet mitt er å ta steget ut i en av de store ligaene på sikt, og da er Djurgården et veldig godt sted å være. Men da kan jeg ikke bli sittende på benken. Alt er opp til meg selv, sier Bråtveit.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no