SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Bendtner først og fremst bra for produktet Eliteserien

– Bendtner først og fremst bra for produktet Eliteserien

Eirik Horneland er glad for at midtstopperjakten er over. Onsdag kommer den 28 år gamle brasilianeren Bruno Soares, som signerte kontrakt ut 2017-sesongen mandag, og resten av FKH-troppen ned til La Manga.

– Han er en spiller med erfaring fra et høyt nivå, og hadde svært lyst til å få restarte karrieren sin i FK Haugesund. Det ble en vinn-vinn-situasjon, sier Horneland på telefon fra La Manga.

FKH skal møte Ranheim den 10. og Brann den 16. mars under oppholdet.

Når det gjelder Rosenborgs overraskende storsignering Niklas Bendtner, blant annet med over 100 kamper for Arsenal bak seg, mener Horneland det først og fremst er bra for produktet Eliteserien at det kommer store profiler.

Men at Rosenborg allerede kan innkassere gullet, og Bendtner toppscorertittelen, vil han ikke være med på.

– Det er mange lag som vil være med helt der oppe.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no