SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundBåde Sel og Pedersen henvist til tribunen

Både Sel og Pedersen henvist til tribunen

…og danske Julius Eskesen ble signert «ferdig skadd» på Deadline Day.

Årets første partnerfrokost ble arrangert på Il Forno på Indre kai fredag morgen. FKHs assistenttrener Even Sel og spiller Thore Pedersen stilte til intervju foran rundt 100 fremmøtte.

Ingen av dem får plass ved eller på gressmatta på Haugesund Sparebank Arena søndag.

Sel soner rødt kort-karantene, og må sitte på tribunen i FKHs seriepremiere hjemme mot Sandefjord søndag. Thore Pedersen er en av flere på skade- og sykdomslisten, og har noen uker igjen til formen.

Begge forteller om en giret og sulten FKH-gjeng som går løs på 2022-sesongen.

I dette innslaget forteller Sel om inngangen til kampen mot Sandefjord, og gir en kort analyse av klubbens to nye signeringer, Julius Eskesen og Bilal Njie, som begge signerte for FKH siste dag i overgangsmarkedet.

 

(Foto: FKH)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no