SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sport– Viktig å få presentert barn for fysisk aktivitet så tidlig som mulig

– Viktig å få presentert barn for fysisk aktivitet så tidlig som mulig

Aktivitet for barn er det viktigste når HIL inviterer til tredje utgave av de såkalte “Laastadlekene” i DeepOcean Arena fredag ettermiddag.

– Da åpner vi hallen for barn fra 3 til 11 år, som kan vrimle rundt å prøve seg på forskjellige aktiviteter. Vi kårer ikke vinnere og tapere, det skal være gøy for alle. Vi ser at det er viktig å introdusere barn til aktivitet tidlig. Hvis en forlater HIL som 16-17-åring og har fått inn i hodet at fysisk aktivitet er viktig, da har vi fått til noe, sier daglig leder Trygve Voll.

Volvoforhandler Laastad & Co er sponsor for arrangementet.

– Jeg mener det er viktig å bidra til sunn aktivitet blant barn. Vi er med på dette fordi jeg mener HILs og våre egne verdier matcher bra, sier Haakon Laastad.

Laastadlekene foregår i DeepOcean Arena fra kl. 17 fredag ettermiddag. Rundt 150 deltok i fjor, og HIL håper på godt oppmøte av både barn og foreldre til årets arrangement.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no