SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sport– Trente for hardt for å pushe Northug til OL

– Trente for hardt for å pushe Northug til OL

Chris Jespersen fra Skånevik må se OL i Pyeongchang fra sofaplass etter 9. og 15. plass i NM på Gåsbu. 34-åringen tror han toppet formen alt for tidlig, fordi han gikk «all in» for å pushe Petter Northug til sitt ytterste.

– Jeg ble jo hyret inn for å pushe Petter i oppkjøringen, og ble nok litt vel ivrig. Jeg gikk inn for å knekke ham på hver eneste økt. Det var flere trenere som ga beskjed om at det kanskje var lurt å roe ned litt, men jeg hørte ikke på dem. Jeg gikk nok på noenlunde samme smell med overtrening som Northug gjorde i fjor, sier Jespersen.

Han deler villig vekk, mens han er ute på ski i treningsløypene i hjembyen Trondheim. Når det nå ser ut til at hverken Jespersen eller Northug får være med til OL legger ikke skåneviksbuen noe imellom på spørsmål om hvordan han vil beskrive sesongen.

– Når OL er det store målet og det ikke lykkes så må sesongen kunne kalles en fiasko. Så ærlig må jeg være.

Jespersen fyller 35 år i oktober, men har foreløpig ingen planer om å gi seg som langrennsløper.

– Jeg vet jeg har et høyt nivå inne når kroppen fungerer, og har veldig lyst til å fortsette.

Han går ikke i Planica i helgen, men stiller trolig til start i langløpet Marcialonga neste helg.

– Både Marcialonga og Birken er fine ritt med mange motbakker. Jeg ønsker å få med meg begge, avslutter Jespersen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no