SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportTilbake i bassenget etter at trommehinna sprakk

Tilbake i bassenget etter at trommehinna sprakk

Endre Espedal sprakk trommehinna etter et uhell i svømmebassenget andre nyttårsdag, og mistet en måned med svømmetrening. Heldigvis består triatlonsporten av både løping og sykling også, så noen sofagris ble det ikke av 21-åringen.

– Jeg har fått trent godt, men det er nok innen svømming jeg trenger å ta størst steg for å bli bedre, så det var jo ikke optimalt, sier Espedal. Han er en svipptur hjemme i Haugesund for å få behandling, treffe venner og familie, og for å trene på grusen i Vangen og Djupadalen.

 

Verden rundt med landslaget – Ikke til OL i Tokyo

Espedal er på landslaget i triatlon og trener daglig med noen av verdens beste triatleter. Uvurderlig for en 21-åring med en drøm om å bli verdens beste selv. Men mens flere av lagkameratene hans skal til OL i Tokyo på sensommeren, må Espedal satse mot U23-VM i Canada i september.

– Jeg er ikke klar for OL enda, men jeg trener jo med «OL-gjengen» og lærer av det. Blant annet skal vi på høydesamling til Sierra Nevada om en måneds tid. Jeg får heller ha lekene i 2024 og 2028 som mål.

21-åringen fra Haugesund gikk på en treningssmell og mistet U23-VM i fjor. Det vil han ta lærdom av i 2020.

– Det var utrolig surt. Jeg følte meg i så god form og ville bare pushe meg selv så langt jeg kunne, selv om kroppen egentlig ga beskjed i forkant. Jeg ble syk og mistet VM, så i år vil jeg lytte bedre til kroppen når den gir beskjed om at jeg bør hvile, sier Espedal.

 

I innslaget over hører du også hvordan Espedal reagerte da hans nærmeste treningskamerat og sparringspartner Birk Skogland la opp triatlonkarrieren for å bli tømrer istedet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no