SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sport– Har bestilt rullestoltransport på Gardermoen

– Har bestilt rullestoltransport på Gardermoen

Annette Velde Sande skal løpe i 24 timer i strekk til inntekt for Kreftforeningen.

39-åringen fra Haugesund deltar i NM i 24-timers løp 20. – 21. november, og skal tilbringe et helt døgn på tartandekket i kjelleren på Bislett Stadion.

Det ene målet er å passere landslagskravet på 224 kilometer på 24 timer, og dermed få delta i VM i 2022.

Krykker og rullestol

Det andre målet er kanskje enda viktigere; å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningen.

Velde Sande prøver nå å samle så mange privat- og bedriftssponsorer som mulig. Via lenken under denne saken kan en melde seg som sponsor, og gi en valgfri sum per kilometer hun klarer å løpe.

– Jeg vet at det blir vondt. Jeg tar med krykkene til Oslo og har bestilt rullestoltransport på Gardermoen til flyreisen hjem søndagen. Planen er å gå på jobb på mandagen, sier Velde Sande.

Her kan en melde seg som sponsor: https://www.deltager.no/event/24timerslop?fbclid=IwAR29MFgeXKJvzDoZrR8XMnBhUGqvbDC4Vd09bZ60h-d-waMc263wAJTEH0g#init

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no