SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sport– Søderlund og King på topp mot Nord-Irland

– Søderlund og King på topp mot Nord-Irland

TV2s fotballekspert Jesper Mathisen tror PL-kometen Joshua King starter på topp mot Nord-Irland på søndag, og får Alexander Søderlund med seg som spissmakker. Mye på grunn av Lars Lagerbäcks fotballfilosofi.

– Lagerbäck er veldig tydelig på trening. Det er forbudt å miste ballen på egen halvdel, og Søderlund er nok en spiller som han vil like svært godt når ballene skal sendes framover på banen. I tillegg har Søderlund sett veldig sprek ut på trening, selv om han ikke har spilt så mange kamper for Saint Etienne i det siste.

Håvard Nordtveit må, på grunn av lite spilletid i West Ham, innfinne seg med å starte på benken, tror Mathisen.

Jesper Mathisen er også TV2s oddsekspert, og setter her også opp en Langoddstrippel på landskampene i «102 i odds.» Han føler presset etter at Tore Strømøy prikket sine fire kamper inn forrige helg.

– Hvis «Tore på Sporet» kan sette en vinnerkupong, så må også jeg klare det. Hvis ikke kan jeg bare slutte som oddsekspert!

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no