SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportRema-kjøpmann lover bollefest for Liverpool på mandag

Rema-kjøpmann lover bollefest for Liverpool på mandag

Han er tydeligvis ikke redd for å gå i samme fella som bergenserne som produserte gull-øl, uten at Brann vant gullet. Kjøpmann Arvid Vestre på Rema 1000 Solvang er så trygg på at Liverpool slår Tottenham i Champions League-finalen at han inviterer til bollefest på mandag.

– Ja, jeg vet at det er farlig og at fallhøyden er stor. Men nå tar vi den hjem, sier Vestre, og sikter til Champions League-pokalen.

Den er det mange hvitkledde Tottenhamsupportere som også har lyst på. Johnny Liadal har sine sympatier i Londonklubben, men skal jobbe som DJ i bryllup lørdag kveld. Den avtalen ble signert i fjor høst. Da er det vanskelig å forestille seg at laget ditt skal spille Champions League-finale 1. juni året etter.

– Jeg har forhandlet meg til å få se kampen, men jeg er avhengig av at den blir avgjort i ordinær tid. Blir det ekstraomganger og straffespark så sliter jeg, sier Liadal.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no