SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportNybakte norgesmestere

Nybakte norgesmestere

Sportsdanser Ronja Østensvik fra Haugesund gikk til topps i NM i 10-dans sammen med Sverre Fjellstad i helgen.

Pressefoto: Vetle Kleveland

-Det er jo noe vi har jobbet veldig hardt for og hatt som mål i flere år. I fjor tapte vi med veldig, veldig få poeng, så det var veldig godt å få det skikkelig i boks nå, sier Østensvik. 

Hun bor i Lillestrøm og representerer LSK dans. På grunn av pandemien har det blitt mye trening og få muligheter til å delta i konkurranser. Derfor var de spente på om det ville bli mulig å gjennomføre NM i høst.

-Det har vært litt utfordrende når du ikke har noe å jobbe mot, så det at vi fikk gjennomført NM nå var helt fantastisk. Vi var litt nervøse en stund der for at det ikke skulle bli gjennomført, forteller hun.

Hør intervjuet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no