SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportKlare for helgens triatlon i Haugesund

Klare for helgens triatlon i Haugesund

Haugesund Triathlon arrangeres til helgen for store og små. Det lovende triatlontalentet Endre Espedal er klar for å sjekke formen i løpen foran junior-EM i Kitzbühel neste helg.

-Målsetningene mine blir vel å kjempe i toppen. Det kommer noen gode utøvere med selvfølgelig, det gjør det jo alltid. Hvis jeg er med og kjemper i toppen blant toppen så blir det veldig bra. Det blir jo på en måte den siste konkurransen før junior-EM neste helg. Så jeg får sett litt hvordan jeg ligger an, se litt om det er noe mer å jobbe med, noe som trengs å finpusses foran junior-EM, sier Espedal.

Sist helg fikk han med seg en bronsemedalje i sprint og gullmedalje på miksstafett i Bryne når det for første gang ble arrangert NM i miksstafett her til lands. Det store målet er OL i 2020. Foruten junior-EM, håper han blant annet å delta i VM i Rotterdam senere i år.

Fristen for å melde seg på Haugesund Triathlon til helgen går ut ved midnatt i kveld, så langt har nærmere 300 latt seg friste. Arrangørene merker at det nå er rundt 80-90 trilonkonkurranser rundt om i landet.

-Kampen om deltakerne er jo stor. I distriktet også. Det er jo løp, sykkelritt og mange konkurranser, det er utrolig mye å velge bland, sier Kurt Misje i Haugesund Triathlonklubb. Han håper på å ende på rundt 400 deltakere.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no