SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportKarmøy maraton for femte gang

Karmøy maraton for femte gang

På lørdag er det ny runde med maraton, halvmaraton, 10 km og barneløp på Karmøy. Karmøy maraton arrangeres for femte gang. Hvert år har det blitt stadig flere påmeldte. Flere kommer utenfra.

-Det alle sier når de har vært på Karmøy, at det er en fantastisk løype. Og vi har jo en rundløype med havutsikt så å si hele veien. Det er vel det som gjør at vi får så mange utenfra. For det ryktes i maratonmiljøet at Karmøy har en fantastisk flott maratonløype, sier Geir Olsen i komitéen for Kamøy Maraton.

Han oppfordrer spesielt publikum på Åkra om å stille opp.

-De må komme seg ut dørene cirka klokken told/halv ett. Da er det mange folk som kommer til å løpe  i Åkra sentrum. Helmaratonløperene kommer fra Skudeneshavn og halvmaraton-løperene kommer fra Kopervik. Da blir det veldig mye folk i sentrum. Ta med flagg og flyter og alt som er og lag masse liv i Åkra, sier han.

Fristen for å melde seg på er i morgen klokken 23:59. Start og mål er på Åsebøen stadion i Kopervik.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no