SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportHaugesund Triathlon for flere

Haugesund Triathlon for flere

 Haugesund Triatlon gjør noen grep til neste års triatlon for å få flere til å delta.

De tilbyr triatlonlek med svømming og løp for barn. Sprint-distansen er tilbake på programmet i tillegg til Normaldistanse og Supersprint, og de har innført tre nye disipliner i Normalkonkurransen: Bare svøm, Svøm og sykkel og sykkel og løp.

-Vi hadde en historisk bunn i forhold til deltakere. Vi ønsker å lage varianter som gjør at flest mulig kan være med. Det håper jeg at vi har klart i år Det vil jo selvfølgelig tiden vise, men jeg ser allerede nå, folk som jeg har snakket med, at det virker som det er en litt annen gnist enn jeg håpte det var i fjor, sier Kurt Misje i Haugesund Triathlonklubb.

Datoen for Haugesund Triathlon 2019 er mandag 10. juni og påmeldingen åpnet fredag i forrige uke.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no