SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportHåper å kunne rekruttere flere lokale triatleter

Håper å kunne rekruttere flere lokale triatleter

Uten Ironman i Haugesund hadde trolig Haugesund Triatlonklubb (HTK) ikke eksistert. Nå som det er klart at Ironman 2019 blir det siste i Haugesund, kan det bety at Haugesund Triatlon får flere deltakere.

– Det er først og fremst trist for byen at det ikke blir mer Ironman. For oss som klubb er jeg usikker på hva det betyr, men for Haugesund Triatlon-arrangementet tror jeg det kan ha en positiv effekt. Vi har sett de siste årene at den boosten i medlemsmassen som vi har opplevd siden oppstarten ikke har vært der. Spesielt etter at det ble innført fulldistanse-triatlon under Ironman har terskelen trolig blitt før høy for mange, sier Kurt Misje i HTK.

Mandag 2. pinsedag går Haugesund Triatlon av stabelen i området rundt Skeisvatnet og Bleikemyr. Per i dag er litt over 160 deltakere påmeldt.

I innslaget over får du det du trenger å vite om blant annet stengte veier på mandag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no