SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportGeir og Anita opplevde «Misjen impossible» på Anfield

Geir og Anita opplevde «Misjen impossible» på Anfield

Geir og Anita Misje opplevde tidenes kamp på Anfield da Liverpool snudde 0 – 3 til 4 -3 mot Barcelona og sikret seg finaleplass i Champions League. – Vi var avhengig av et tidlig mål, og da vi fikk det, kom troen for alvor på at det kunne gå, sier en lykkelig og hes Geir Misje. Publikum på Anfield er helt spesielt, og vi løftet laget fram, og Barcelona ble rett og slett kjeppjagd, sier Misje som sammen med kona blir i Liverpool til søndag og får med seg serieavslutningen mot Wolves. – Jeg håper på at måkene (Seagulls) i Brighton kan hjelpe oss med å ta poeng mot Manchester City, så får vi ta oss av Wolves. I kveld håper jeg på Tottenham, men tror mest på Ajax. Uansett blir det uvant å være favoritt i en finale i Champions Leauge, sier Misje som er med i loddtrekning om billett til finalen i Madrid 1. juni.

Foto: privat

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no