SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportGår for Tour de France-debut i norsk mestertrøye

Går for Tour de France-debut i norsk mestertrøye

Endelig får Sven Erik Bystrøm drømmen oppfylt. 6. juli står UAE Team Emirates-rytteren fra Haugesund på startstreken i sykkelsportens indrefilet; Tour de France.

– Dette har vært målet hele karrieren. Det er stort å endelig nå det, og en milepæl i min karriere, sier Bystrøm.

Han har med seg to nordmenn på laget, Alexander Kristoff og Vegard Stake Laengen, og skal primært hjelpe Kristoff frem mot spurtene. Men 21 etapper er mange, og 27-åringen lover å gi alt for egne sjanser dersom han skulle havne i et passende brudd.

– Det kan jo komme etapper der jeg havner i brudd. Skjer det skal jeg ta godt vare på den muligheten. En etappeseier i Tour de France er en stor drøm.

 

Går for mestertrøya

Bystrøm ble U23-verdensmester på sykkel i 2014, men får ikke noe kjennemerke på trøya i Frankrike av den grunn. Men i helga skal han sykle NM.

– Hvis jeg skulle vinne NM får jeg sykle i den norske mesterstrøya i Tour de France. Det hadde vært stort å stille til start i Brussel 6. juli med det norske flagget på trøya, sier Bystrøm.

Det aller, aller viktigste i NM blir uansett å holde seg på sykkelen og unngå skader. De to foregående årene har Bystrøm vært i bruttotroppen til Tour de France, men blitt vraket i siste liten. En skade en uke før hadde passet særdeles dårlig. 27-åringen har et klart mål om å fullføre samtlige 21 etapper.

– Jeg har jo fullført Spania Rundt, som også er et treukersritt, og vet litt hva det går i. Samtidig er Tour de France noe helt annet, men målet er selvfølgelig å komme helt til Champs-Élysées i Paris 29. juli.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no