SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportFørste spadestikk for Haugaland Hestesport Arena

Første spadestikk for Haugaland Hestesport Arena

Det blir markering i ettermiddag når det første spadestikket for det nye regionale og interkommunale hestesportsenteret tas i dag.

-Jeg tror det er den største dagen for hestesportmiljøet på Haugaland noen gang. For oss som har jobbet mye med det er det klart at det er en veldig stor dag. Vi har lagt ned ganske mye tid og krefter i dette over mange år, sier styreleder i Haugaland Hestesport Arena AS, Torgeir Strøm.

40-årsjubilanten Faxi Islandshestforening, som Strøm representerer, har aldri hatt et eget anlegg.  Indre Haugaland Ryttersport leier i dag et privat anlegg i nærheten av der arenaen skal bygges. Klubbene har jobbet sammen for å få på plass et anlegg i rundt 10 år.

Det er et interkommunalt anlegg med kommunene i Tysvær, Karmøy, Vindafjord og Bokn. Prislappen anslås til rundt 45 millioner kroner

-Vi skal ha rideskole-drift, vi har et samarbeid med kommunen på terapiridning, vi har unge, satsende ryttere i alle grener, vi har elite-ryttere. På islandshest har vi ryttere som har representert Norge senest nå under nordisk i Sverige i sommer. Jeg er helt overbevist over at dette vil føre til større aktivitet, mer rekruttering og større bredde både i toppen og på de som driver på hobbynivå. Dette er for ryttere fra 5 til 95 år, sier Strøm.  De håper å kunne ha en markering i hallen neste år før jul.

Markeringen starter klokken 16 i dag. Det skjer i krysset på Høieveien på parkeringsplassen overfor veien til Dragavika. Der starter det med ordfører i Tysvær, Sigmund Lier. Det blir fakkeltog til ridehallen Indre Haugaland Ryttersport leier i dag på Skeiseid. Der blir det fremvisning av ride-grenene de har i dag.

Hør mer om anlegget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no