SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportFlere spillere til damehåndballen søkes

Flere spillere til damehåndballen søkes

Ingvar Gjerland med flere i håndballmiljøet lokalt har startet en aksjon for å få med flere damelag i en egen 5. divisjon i Nord-Rogaland, skriver Haugesunds Avis. Det er flest aktive damelag i sørfylket, noe som betyr en del reisetid på lokale lag.

-Vi er kjempe glade, uansett hvordan det blir, at det blir flere lag i nord-fylket. Men vi krysser alt vi har for at vi kan få en egen serie der. Da ser vi også på muligheten for at vi får flere spillere på laget, sier Åse Hjelmervik i håndballgruppen i Skånevik idrettslag.

Hun forteller at det kan bli enklere å prioritere håndballen hvis det blir flere lokale lag i divisjonen.  De setter av rundt tre timer til å komme seg til kamper i sør-fylket, og spiller gjerne to kamper samme dag for å få med flest mulig spillere. Likevel har de fått med seg alle bortekampene de siste sesongene.

-Vi synes jo at det er himla kjekt. Vi har hatt damelag her siden 2008. De fleste er småbarnsmødre og storbarnsmødre, vi har noen 16-åringer som kommer fra ungdomshåndballen.  Vi har det kjekt sammen, og det er kanskje det sosiale vi har i løpet av en uke. Vi reiser jo fordi vi synes det er kjekt, ellers hadde vi ikke gjort det. Jeg synes vi får det til her inne og vi har et flott håndballmiljø for de yngre også, sier Hjelmervik.

Kjell Magne Stangeland i Region Sør-Vest i Norges Håndballforbund mener dette er viktig for håndballen, og spesielt for Haugalandet, å få til. De har vært i kontakt med flere lokale klubber.

-Og vi vet vi har muligheter til å lage en lokal serie. Vi har spillere som har vært aktive i mange klubber. Hvis vi kan få de i gang igjen nå, kan det bli både syv, åtte og ni lag i nord-fylket, og lage en god pulje i 5. divisjon. En miks mellom litt eldre og unge spillere vil gjøre at dette er ganske realistisk for mange klubber, sier han.

Hør intervjuer med Stangeland og Hjelmervik over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no