SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportFjord Motorpark: – Det kan bli snorklipping i 2019

Fjord Motorpark: – Det kan bli snorklipping i 2019

…Men da skal alt gå etter planen, noe som er farlig å forutsette. Det mener nyvalgt styreleder Andre Kidess i Fjord Motorpark AS. Han innrømmer at han måtte tenke seg om da han ble spurt om å overta vervet etter Arvid Grimstvedt.

– Det er jo et verv som krever mye innsats og fokus, men med den forretningsmodellen som foreligge og støtten fra alle klubbene, så var dette noe jeg ikke kunne si nei til, sier Kidess.

Han er engasjert i motorsport fra før og er til daglig finansiell direktør i Steinsvik Group.

Det viktigste for hans videre arbeid er at kommunestyret gir klarsignal når ekspropriasjonssaken skal opp i september. Da kan Kidess rette alt fokus på finansieringen av anlegget.

– Da handler det blant annet om søknad om spillemidler og støtte fra fylkeskommune og kommune. Når dette begynner å balle på seg, og det ligger mer realisme i prosjektet, så er jeg komfortabel i forhold til å få på plass finaniseringen, sier Kidess.

I første omgang er det snakk om 117 millioner kroner.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no