SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportCrowdfunding for «Kuleisen»

Crowdfunding for «Kuleisen»

Haugesund Curlingklubb og Haugesund Pistolklubb frir til både bedrifter og private på Haugalandet for å få hjelp til finansieringen av “Kuleisen.” Klubbenes nye felles hall i Haugesund Idrettspark skal stå ferdig om et drøyt år.

Den totale kostnadsrammen er 50 millioner kroner. 2 av disse millionene håper klubbene å få inn i bidrag fra private og bedrifter. klubbenes felles hall i Idrettsparken.

– Vi er idrettsklubber og henter ikke så mye sponsorpenger rundt omkring. Vi håper jo det blir mer og mer, men vi trenger støtte. Det er ikke det at vi har dårlig økonomi, men vi trenger bidrag for å unngå å måtte ta opp et for stort lån, sier styreleder Kjell Olav Nuntun i Haugesund Pistol- og Curlinghall AS.

Planen er uansett byggestart i oktober/november. Til sammen hadde de onsdag morgen fått inn snaut 63 000 kroner i bidrag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no