SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportBystrøm til Bergen: – Skulle helst syklet selv

Bystrøm til Bergen: – Skulle helst syklet selv

Haugesunder Sven Erik Bystrøm mistet sykkel-VM i Bergen på grunn av bruddene i skulderen. Han lar seg imponere av hva VM-arrangøren får til.

– Jeg ser jo det alle andre ser. Det er flotte TV-bilder og vanvittig fra oppmøte i løypene fra publikum som stiller opp og lager fest, sier Bystrøm, som først ble tatt ut til søndagens landeveisritt, men måtte kaste inn håndkleet.

Bystrøm fulgte Alexander Kristoff fra Katusja til UAE Team Emirates nylig, og er snart i gang for fullt med treningen foran kommende sesong med sitt nye lag.

– I midten av oktober regner jeg med at skulderen er leget. Jeg har god tid, kan starte fra scratch med mitt nye lag, og skal være helt klar til sesongen i 2018 starter.

Sven Erik Bystrøm får som nevnt ikke sykle selv, men er på plass i Bergen i helga for å følge innspurten av årets sykkel-VM. For Norges del er det Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff vi må krysse fingrene for i mennenes fellesstart på søndag.

– Det er klart at de to er Norges sterkeste kort, men jeg holde dem ikke som gullfavoritter. Men begge har vist gode prestasjoner og det er jo alltid en sjanse, sier Bystrøm.

Han ser fram til å følge rittet fra løypa akkurat denne gangen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no