SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportArne fra Bjoa er en ensom havørn – Foreløpig

Arne fra Bjoa er en ensom havørn – Foreløpig

Haugesund Sea Eagles er navnet på Haugesunds første rugbylag, startet av 24 år gamle Arne Oma Torsen fra Bjoa. Han er opptatt av å formidle at rugby er en tøff kontaktsport, men at det ikke bare går på liv og helse løs, når han nå skal rekruttere opptil 17 lagkamerater.

– Jeg ønsker å få folk til å komme på trening, få vise fram sporten og ta det veldig gradvis derfra, sier Torsen, som håper å få trenings- og kamparena i Haugesund Idrettspark.

Torsen er også på det norske landslaget i rugby. Et lag som er rangert som nummer 20 i verden.

– Jeg er inne i mitt andre år på landslaget og har spilt tre landskamper. Nå har vi store forhåpninger om å komme oss til VM i England allerede i 2021. Vi må først vinne mot Hellas, før vi møter både Russland og Skottland i en playoff der to av tre lag går til VM. Jeg har stor tro på at vi skal klare det, sier 24-åringen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no