SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterStengte veger før og under Hydro-festen

Stengte veger før og under Hydro-festen

Torsdag 24. august inviterer Hydro Karmøy til fest i Kopervik. På Festplassen blir det konsert med Alan Walker, Arif og Amanda Delara. Statsminister Erna Solberg åpner teknologipiloten. Det forventes store folkemengder, og av sikkerhetsmessige årsaker stenges følgende vegen fra klokken 16 arrangementsdagen:

Havnegata, stenges fra Stølebuktvegen
Hovedgata, stenges fra Stølebuktvegen
Skudnesveien, stenges fra krysset Austre Karmøyveg
Stangelandsgata
Eideveien ved broen over Austre Karmøyveg, stenges inn mot sentrum
Severin Larsens vei, stenges mot festplassen

Trafikkreguleringen vil bli skiltet og det vil også være manuell dirigering på disse stedene. Veiene vil bli stengt i perioden kl. 16.00-00.00, eller til politiet vurderer at det er trafikksikkert å åpne igjen, skriver politiet i en pressemelding.

Hør hva Inger Margareth Frøyland-Jensen, ved orden- og trafikkseksjonen ved Karmøy lensmannskontor, sier om trafikkreguleringen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no