SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselTilløp til kaos i morgenrushet

Tilløp til kaos i morgenrushet

Det var fredag morgen tilløp til kaos på den nye vegstrekningen Kvala – Fagerheim. Der åpnet Statens Vegvesen en del av strekningen i går kveld, og innførte dermed nytt kjøremønster.

– I morgenrushet var den en del som kjørte feil i mørket, og måtte snu. De kjørte ikke etter skiltingen, men etter gammel vane. Nå skal en ikke lenger ta til høyre ned til det norske og svenske flagget når en kommer nordfra, men kjøre rett fram og gjennom tunnelen, sier prosjektleder Einar Færaas.

Han tror dette vil gå seg til raskt, og mener skiltingen på stedet er tilfredsstillende. Kommer en fra sør skal det ikke være noe problem.

– Der har man ingen andre valg enn å kjøre over den nye broa og gjennom tunnelen, sier Færaas.

Selv om strekningen nå er åpnet så vil det pågå en del arbeid i tiden fremover, og en må forholde seg til en fartsgrense på 30 kilometer i timen.

 

PS: Kl. 11 fredag formiddag var det offisiell åpning av det nye krysset på E39 ved Eikeskog.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no