SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselStatsråden prioriterer regjeringsforhandlinger

Statsråden prioriterer regjeringsforhandlinger

Når første salven i Rogfast fyres av i Arsvågen torsdag blir det uten samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

– Han måtte melde avbud på grunn av regjeringsforhandlinger med Venstre, men sender en sekretær. Ellers er vi mange andre tilstede, blant andre fylkesordføreren og alle Rogfastberørte ordførere på begge sider av Boknafjorden, sier kommunikasjonsrådgiver for Ryfast og Rogfast Øyvind Ellingsen.

Samferdselsministeren mener regjeringen er viktigere enn Rogfast. Det noterer vi i margen?

– Hehe! På kort sikt er det nok også det.

Det er arbeidet med sidetunnelen, to transporttunneler som siden skal brukes som ventilasjonskanaler til hovedtunnelen, som påbegynnes onsdag. Nå skal også tilsvarende kontrakt for Mekjarviksiden tildeles. Så skal den største og mest kompliserte kontrakten i prosjektet forhåpentligvis utlyses i løpet av januar.

– Den er verdt rundt 3 milliarder kroner, og vi forventer hard kamp om den. Interessenter fra blant annet Brasil og mange europeiske land, i tillegg til nasjonale aktører, har spurt om når denne utlysningen kommer, sier Ellingsen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no