SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselSpannavegen stengt ut juli: – Kan åpnes før!

Spannavegen stengt ut juli: – Kan åpnes før!

Det var mange som ikke hadde fått med seg at Spannavegen, forbi Rossabø Skole, var stengt fra kl. 06.00 mandag morgen. Ikke før vi skriver august vil veien bli åpnet for gjennomkjøring igjen.

– Vi håper jo at vi kan åpne igjen før 31. juli, men for å være sikre så har vi satt den datoen som et utgangspunkt. Jeg vil ikke kalle det trafikkaos, men det var mange som ikke hadde fått det med seg i dag tidlig, sier prosjektleder Tor Kåre Mæland i Haugesund kommune mandag morgen.

Arbeidet er omfattende, og det går ut på å skille spillevann/kloakk og overvann. Det skal også legges nye rør.

To bussruter blir lagt om i perioden, men det vil være mulig å kjøre til eiendommene i området.

– Nødetater og andre som må bruke veien vil få kjøre der gjennom hele perioden. Det vil aldri være helt stengt, sier Mæland.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no