SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdsel– Sommeren på Borgøy blir langt roligere i år

– Sommeren på Borgøy blir langt roligere i år

1. juli var det slutt på båtforbindelsen til Borgøy i Tysvær.

Etter en lang kamp, og en del kjeft fra Tysværordfører Sigmund Lier (Ap), ville Rogaland Fylkeskommune sikre båtruta ut året med en bevilgning på 500 000 kroner.

Det ble en for kortsiktig løsning for Haugaland Skyssbåt, som dermed har lagt båten til kai.

Ifølge leder Kåre Inge Hettervik, leder i Borgøy bygdelag, blir sommeren nå langt roligere enn vanlig på Borgøy, nå som folk flest ikke kommer seg over fra fastlandet.

Han trøster seg med at båtturistene likevel finner fram.

Ifølge Terje Hettervik, eier og driver av Haugaland Skyssbåt, kunne de ikke takke ja til tilbudet fra Rogaland Fylkeskommune. Han utelukker imidlertid ikke at han vil prøve å vinne et eventuelt anbud til høsten.

Borgøyfolket vet nå svært lite, men avventer hva fylkestinget kommer fram til over sommerferien.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no