SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselPrøver å kjempe seg inn på en av de store flyplassene i Europa

Prøver å kjempe seg inn på en av de store flyplassene i Europa

Det er utfordrende for flyplassen på Helganes å nå målet om å få på plass en flyrute til en av de store såkalte hub-ene i Europa: for eksempel Kastrup eller Schiphol.

– Det er ikke så lett for nye aktører å komme inn, men det jobbes godt med dette. Haugesund lufthavn har nok aldri vært synligere enn nå, eller mer pågående. Det bankes på mange dører ute hos reiselivsaktører og flyselskaper, sier lufthavnsjef Tore Lillenes.

I mellomtiden mener han at den nye daglige ruta til Bergen, som starter opp mandag 2. september, kan være en god «mellom-hub.»

– Vi er veldig glade for at Widerøe satser og har tro på oss. Flyene til Bergen vil korrespondere bra videre ut i verden, sier Lillenes.

 

Han forteller i intervjuet over litt om hvordan sommeren har vært, etter at det lokale selskapet Lufthavndrift AS overtok driften fra Staten og Avinor.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no