SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselNTP: Seljestadtunnelen fremskyndes

NTP: Seljestadtunnelen fremskyndes

Seljestadtunnelen blir prioritert i første periode i Nasjonal Transportplan. I den opprinnelige innstillingen ble den skjøvet til andre periode, altså til etter 2024. Det vakte sterke reaksjoner hos lokale politikere og næringsliv som har kjempet for denne saken siden.

I en merknad fra flertallspartiene Høyre, Frp, Venstre og KrF i Transportkomiteens innstilling til NTP, som ble lagt fram i dag, heter det nå at tunnelen mellom Seljestad og Røldal på E134 skal prioriteres. Dermed har presset fra lokale politikere og næringsliv gitt betaling.

– Dette er en lagseier for hele Haugalandet. Alle regionene kjemper for sine veiprosjekt, og vi kjemper for Haugalandet og våre interesser. Nå har vi fått igjennom dette i kamp med veldig mange andre, sier en smørblid Sveinund Stensland (H).

Han anslår nå at det kan bli forhåndsinnkreving av bompenger til Seljestadtunnelen i 2019, og byggestart i 2021. NTP skal vedtas i Stortinget 19. juni, men;

– Dette er bankers og blir vedtatt på mandag, bekrefter Stensland.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no