SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselE 134: – Syns synd på samferdselsministeren

E 134: – Syns synd på samferdselsministeren

Administrerende direktør Egil Severeide i Haugesundregionens Næringsforening vil onsdag prøve å få til et møte med Ketil Solvik Olsen for å snakke om E 134.

– Han skal være på våre trakter i dag, og jeg syns egentlig litt synd på ham. Først ville han ha en hovedvei øst-vest, så modererte han seg til to, for å unngå at midlene skulle smøres utover flere veier. Nå har han havnet tilbake til nettopp det han ikke ville ha. Dette er et politisk spill, og Solvik Olsen spilles fullstendig utover sidelinjen av sin egen regjering, sier Severeide.

Han begrunner også kronikken som er publisert i Haugesunds Avis, der næringsforeningene på Haugalandet, på Stord, i Bergen og i Stavanger går sammen om å be politikerne vurdere på nytt å få Rogaland med i et større vestlandsfylke med Hordaland og Sogn og Fjordane.

I tillegg var Severeide en fornøyd mann da nyheten kom tirsdag kom om at Rogfast kan bli vedtatt i Stortinget før sommerferien.

Alle disse temaene hører du mer om i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no