SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdsel– Det er dårlig familieøkonomi å gi blaffen i skiltene

– Det er dårlig familieøkonomi å gi blaffen i skiltene

5500 kroner koster det deg dersom politiet tar deg idet du sniker deg gjennom Fartein Valens gate eller Fredrik Kolstøs gate i Haugesund. Den boten er det så langt over 50 bilister som har måttet akseptere.

Arbeidet som stenger Storasundgata skal pågå helt fram til juni 2017, og politiet lover å fortsette å kontrollere nabogatene, som begge er skiltet med «gjennomkjøring forbudt.»

– Det er jo litt synd da, at vi må bruke så mye ressurser på to gater. Men vi lover å fortsette med kontrollene. Gatene er stengt for gjennomkjøring av en grunn, sier Leif Helge Stølen, seksjonsleder for forebygging og patrulje ved Haugesund Politistasjon.

– Vi sitter jo direkte på radioen, Stølen, og snakker kanskje rett til en bilist eller to som akkurat nå er på gjennomkjøring i ei av gatene. Hva vil du si til dem?

– Slutt med det! Har du råd til å betale 5500 kroner i bot, så vær så god. Men det er dårlig familieøkonomi å drive med sånt.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no