SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdsel7,2 prosent økning er ikke nok for en 10-er på bussen

7,2 prosent økning er ikke nok for en 10-er på bussen

230 000 flere bussreiser i Haugesund og på Fastlands-Karmøy, etter at billettprisen ble redusert til 10 kroner, er ikke nok til at tilbudet fortsetter når prøveperioden er over ved nyttår.

– Når vi senker prisen med 60% og antall bussreiser øker med 7,21% trenger man ikke være økonom for å skjønne at det ikke er nok. Pila må fortsette å peke oppover, sier fylkespolitiker for Ap Simon Næsse.

Totalt registrerte Kolumbus 3 418 180 bussreiser på Haugalandet i 2016. I 2015 var tallet 3 188 404.

Han påpeker at det ser mer positivt ut nå enn for ett år siden, og mener det er svært gledelig at antall bussreiser øker.

Det handler ikke bare om økonomi, men også miljøgevinst og fylkets samfunnsoppdrag. For at bussbilletten skal koste en tier også når vi skriver 2018, må rett og slett enda flere ta bussen. Prøveprosjektet koster drøyt 4 millioner for Fylkeskommunen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no