SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivStabil ledighet i Nordfylket

Stabil ledighet i Nordfylket

Nye tall fra NAV viser at Rogaland i januar hadde en bruttoledighet på 3,4 prosent. Bruttoledighet er de som er helt arbeidsledige samt de som er på tiltak gjennom NAV. Samlet i Nord-Rogaland er det nå brutto 389 personer færre ledige sammenlignet med januar 2018. I Haugesund er ledigheten størst med 3,7 prosent arbeidsledige. Det sier Elisabeth Lie Nilsen, leder for NAV Marked i Nord-Rogaland. Suldal er kommunen med færrest ledige. Her er det registrert kun 1,3 prosent ledige i januar måned.  

Men det er mer nytt fra NAV. Den 1. februar fikk alle arbeidssøkere i NAV (i hele Norge) tilgang til helt ny og mer moderne CV løsning. Opplysningene de har registrert i den gamle NAV CV’en sin blir bare delvis overført, da mye av de gamle funksjonene er utdatert.  – I det nye verktøyet er helt nye yrkesstrukturer og kompetansestrukturer som skal være mye bedre tilpasset det moderne arbeidslivet, men her må hver enkelt inn på sine egne sider hos NAV og legge inn oppdaterte opplysninger på egen CV for å få mest mulig ut av tjenesten, sier Lie Nilsen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no