SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv– Ruteutviklingen er i et vakuum

– Ruteutviklingen er i et vakuum

Ruteutviklingen for utenlandsruter fra Haugesund Lufthavn Karmøy er i et vakuum. Det vil den være til flyplassens fremtid er avklart, hvem som skal drive flyplassen og om tax free-ordningen består.

– Vi jobber med ruteutvikling, men kan ikke ta siste steg å signere kontrakter før vi vet hvilken posisjon vi har. Nå jobber vi med forberedelser til anbudsprosessen, og om det er grunnlag for å levere et anbud. Vi har fortsatt noen måneder foran oss med dette, men håper å få det avklart i løpet av våren, sier daglig leder Odd Erik Salvesen i Haugesund Travel

Han jobber tett med Lufthavnutbygging AS (LUB) i forhold til dette. Daglig leder Martin Laurhammer i LUB har i Haugesunds Avis uttrykt skepsis til grunnlaget for drift dersom inntektene fra tax free-salg går til Vinmonopolet.

Salvesen er glad for at Widerøe skal fly daglig mellom Helganes og København fra 25. juni til 12. august, men håper fortsatt på helårsrute.

– Det er kjekt at Widerøe er så fornøyd med sommerrutene til København i fjor at de setter opp ruter igjen i år. Men det vi først og fremst jobber for er å få på plass en helårsrute mellom Helganes og en av de store flyplassene. Da tenker jeg på både Kastrup i København og Schiphol i Amsterdam for eksempel, sier Salvesen.

Fra Haugesund Lufthavn Karmøy vil en i 2018 kunne fly til både Danmark, Polen, Tyrkia og Spania, i tillegg til charterrutene.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no