SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivPositive til fokus på havvind i krisepakken

Positive til fokus på havvind i krisepakken

Regjeringen la frem den tredje krisepakken i dag med koronatiltak for 27 milliarder kroner. Blant annet foreslås det å bruke 3,6  milliarder på en grønn omstillingspakke.

Arkivfoto: Harald Nordbakken/Haugesunds Avis

 

-Det grønne pakken vi legger frem i dag er nesten utelukkende rettet mot privat næringsliv innenfor grønn skipsfart, havvind, hydrogen, batteriteknologi og sirkulærøkonomi, uttalte næringsminister Iselin Nybø under pressekonferansen i dag.

 

Positive til fokus på  havvind

På spørsmål om hans umiddelbare respons på pressekonferansen og det som ble lagt frem, trekker verftsleder ved Aibel i Haugesund, Ole Sandvik, spesielt frem to ting:

-Det er veldig mye som går på samfunnsøkonomi og det er jo kjempespennende totalt sett. Jeg får også med meg det med havvind. Vi er jo på havvind i Aibel og er veldig opptatt av at der skal vi få et fortrinn. Det virket veldig positivt. Vi har ikke sett inn i noen detaljer i dette enda, men sånn umiddelbart er det de tingene jeg ser, sier han.

For dem er det knyttet størst spenning til datoen 12. juni. Finanskomitéen skal gi sin innstilling til midlertidige endringer i petroleumsskatteloven 4. juni. 12. juni skal det behandles i Stortinget. 

 

Trenger utenlandsk arbeidskraft

Nå har Aibel i Haugesund få permitterte, forteller Sanvik. De holder produksjonen i gang, men på et for lavt nivå til at de klarer å levere på tidsfristene de har med kundene. De trenger mer arbeidskraft inn og er avhengig av utenlandsk arbeidskraft, noe innreiserestriksjonene legger begrensninger på. Det håper og tror de vil bli løst opp i etterhvert.

-Men selvfølgelig ikke fortere enn at vi kan ha trygge arbeidsplasser og ikke få noe smitte. Det er vi veldig opptatt av, presiserer verftslederen.

 

Hør hele intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no