SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivNITO-presidenten: – Velg ingeniørutdanning!

NITO-presidenten: – Velg ingeniørutdanning!

– Den verste nedgangen er ikke over, men nye ingeniører må komme til! Det mener president i Norges Ingeniør og Teknologorganisasjon (NITO) Trond Markussen.

– Jeg tror vi utover året vil få oppleve enda flere oppsigelser og permitteringer, men jeg håper vi kan si at vi har lagt det verste bak oss når vi skriver høsten 2017.

Markussen er på besøk på Haugalandet for å snakke med de NITO-organiserte på Aibel, i all hovedsak om at fremtiden er lys. Han har også besøkt Kværner Stord for å feire den store kontrakten som de ble tildelt i forrige uke.

Markussen er klar på at oppturen kommer, men frykter oppriktig at de som nå skal velge utdanningsretning vegrer seg for å begynne på et ingeniørløp.

– Vi skal leve av olje og gass i mange, mange år framover. Og se på de som jobber i bransjen i dag. De er der ikke lenger om 50 år, og derfor må vi opprettholde rekrutteringen til ingeniøryrket, sier Markussen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no