SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivKlubbleder: – Helt fantastisk!

Klubbleder: – Helt fantastisk!

Han starter med å gratulere hele Norge, leder for verkstedklubben ved Kværner Stord, Amram Hadida. De ansatte jubler for Johan Castberg-kontrakten til 3,8 milliarder. Kværner skal levere moduler til plattformdekket til produksjonsskipet for Johan Castberg-feltet. Deler av arbeidet skal gjøres på Stord, spesielt i forbindelse med ferdigstilling og testing fra 2020.

– Dette er en nyhet som tikket inn på sms til alle ansatte tidlig tirsdag morgen, og den ble veldig godt mottatt. Vi jobber nå med Johan Sverdrup og Njord, men vi har hele tiden visst at vi trenger mer arbeid etter 2020. Dette er derfor en merkedag både lokalt og regionalt, sier Hadida.

Kontrakten vil sette opptil 5000 personer i sving ved Kværners lokasjoner rundt om i landet. På Stord vil den sysselsette rundt 2000 personer på det meste, ifølge Hadida.

– I dag jubler vi for den gode nyheten. På fredag blir det feiring med kake.

 

Kværner vil også bruke 370 millioner kroner på oppgraderinger ved Stord-verftet. Det inkluderer blant annet en ny dypvannskai og en utvidelse av den store kranen på over 1000 tonn.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no